COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Asringen HEREN

Seen 13 of the 13 products

Waardige benadering tijdens vervaardigen asringen heren.
U wordt per WhatsApp of e-mail op de hoogte gehouden van het proces. Hierdoor bent u er altijd een beetje bij. Het betreft immers uw overleden dierbare welke een waardige benadering toekomen. Gouds

Voor altijd uw dierbare dicht bij u. Kracht uit een sieraad halen. Dan doen as en/of haar-sieraden namelijk!
As en/of haar-sieraden zijn sieraden of juwelen waarbij de as of het haar van een overleden persoon of huisdier in het sieraad wordt aangebracht.

Sterk, Stoer doch Subtiel: DUTCH DESIGN!

AS-ringen of HAAR-ringen koopt u online?

Een as en/of haar-ring is heel persoonlijk en er wordt door de nabestaanden veel waarde aan gehecht. Dat weet Margriet en gaat hier ook waardig mee om. Er is dan ook altijd in het gehele proces een persoonlijk contact. Van bestellen tot aan de aflevering bent en houdt Margriet u op de hoogte van de vorderingen. Tijdens vervaardiging maakt ze zelfs foto's, zodat u er een beetje bij ben.... hoe bijzonder!

Gelukkig hoeft u er niet stad en land voor af te zoeken. As en/of haar-sieraden kunt u gemakkelijk en zorgeloos online samenstellen bij Margrietjewels.com. U kunt zelf een keuze maken tussen de verschillende ringen of hangers, maar ook het edelmetaal en wel of geen edelstenen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, zal Margrietjewels.com altijd contact met u opnemen om te bespreken hoe u de as of het haar wilt laten plaatsen. 

Afhankelijk van de drukte en de complexiteit van het product, levert Margrietjewels.com zo snel mogelijk. De sieraden uit de Collectie PLAIN kunnen sneller worden geleverd dan de sieraden uit de Collecties GRÀDH en REIJN.

As en/of Haar-ringen met zorg gemaakt !

As en/of Haar-ringen worden gemaakt door een kleine hoeveelheid as of haar van een dierbare in de ring te plaatsen. Het ontwerpen, maken en plaatsen is bij As en/of Haar-ringen een erg gevoelig proces.  De Collecties GRÀDH en REIJN zijn ontworpen en worden op bestelling vervaardigt door Goudsmid Margriet. Dat houdt met andere woorden in dat er dus geen massaproductie plaatsvindt, maar elk sieraad echt uniek is. Hierdoor krijgt u een ring die speciaal aansluiten bij uw behoeften. De (as)ringen in de Collectie PLAIN zijn zorgvuldig samengesteld door Margriet. De prijs & kwaliteit kloppen en er is een snelle levertijd. Bijna in elk sieraad kan er een ruimte worden gecreëerd door Margriet voor de as of het haar van uw dierbare. Vraag naar de mogelijkheden..

Mèt Vingerfadruk - Tekening - naam of Boodschap

U kunt ervoor kiezen om de as en/of haar-ring nog persoonlijker te maken door een boodschap, een vingerafdruk of iets anders in de binnenkant van de ring te laten lasergraveren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de vingerafdruk sieraden.

Op maat vanuit het Atelier van Goudsmid Margriet

Het is uiteraard ook mogelijk om een bijzonder As en/of Haar-ring te laten ontwerpen door Margriet. In haar atelier in Annen (Noord-Drenthe) zijn er al vele U voor geweest. Hierbij de werkwijze van Margriet

Beschermd voor invloeden van buitenaf 

Alle As en/of Haar-ringen van Margriet Jewels kunnen dagelijks gedragen worden net zoals alle andere sieraden. Zowel de as en/of haarringen met zichtbare as en/of haar en de as en/of haar-ringen met onzichtbare as. Alle as en/of haar-ringen zijn volledig beschermd voor alle invloeden van buitenaf. Behalve extreme hitte en giftige stoffen.

Kernwaarden: SERVICE en KWALITEIT met een ruime keuze aan unieke producten.

Tja.. waar vind je dat nog in de uitvaartbranche.. 

Margrietjewels.com specialiseert zich al een aantal jaren in het vervaardigen van hoge kwaliteit herdenking - rouwsieraden. Met dergelijke sieraden van Margriet Jewels worden de dierbaren te ondersteund in het rouwproces. Omdat de wensen van verschillende personen zo uiteen lopen, hanteert Margrietjewels.com een uitgebreid product-assortiment. Als u een geschikte sieraad ziet, kunt u vervolgens zelf de keuze maken in welk edelmetaal u dit wilt. Ook is er voldoende keuze welke edelsteen u in het sieraad wilt. Vind u het vooralsnog niet? In het atelier is alles mogelijk, neem gerust contact op!

Andere optie's

As en/of Haar-RINGEN, zowel voor de HEREN als voor de DAMES

De as en/of haar-ringen kunnen bij Margrietjewels.com voor zowel mannen als voor vrouwen gemaakt worden. Mannen houden vaak van een wat robuuster design. Daarentegen houden dames eerder van een mooie ronde, ovale vorm. Elke as en/of haar-ring voor de dames kan voorzien worden van een persoonlijke touch door Goudsmid Margriet.

Om zeker te zijn van de juiste maat, ontvang je de gratis multisizer ringmaat binnen 48 uur na het plaatsten van je order thuisgestuurd. De tool is een handig hulpmiddel dat elke twijfel over de te bestellen ringmaat wegneemt.

As en/of Haar-HANGERS

Margrietjewels.com heeft een zeer divers assortiment assieraden. Naast een asring dames vervaardigt Goudsmid Margriet namelijk ook as kettingen ofwel as en/of haar-hangers. Het proces van de as ketting gaat vrijwel hetzelfde als de asring. Het sieraad wordt voorzien van de as of het haar van de (over)ledene. Hierdoor wordt het een erg dierbaar sieraad, ook wel een assieraad genoemd. Bij een as ketting wordt de as bewaard in een klein ‘kastje’. Dit kastje kan voorzien worden van bijvoorbeeld een vingerafdruk of een persoonlijke boodschap. As kettingen worden regelmatig gebruikt als herinneringssieraden, omdat het natuurlijk zeer dierbare sieraden zijn.

Verpakking & Verzending

Als uw sieraad klaar is word deze verpakt in een luxe cadeauverpakking.

De as wordt door middel van Mikropakket opgehaald bij u thuis, bij familie of op het werk. Al jaren werkt Goudsmid Margriet met dit bedrijf. U kunt uw as met een gerust hart meegeven. De kosten hiervoor zitten in de prijs inbegrepen. Wanneer de assieraden klaar zijn, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en worden het AS en/of HAAR sieraad veilig bij u thuis bezorgd.

Het is uiteraard ook mogelijk uw sieraad in het atelier te komen ophalen.

Bent u geïnteresseerd in de assieraden van Margriet Jewels? Neem dan gerust contact op met Margriet.. of kijk bij de meestgestelde vragen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »