COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Relatieringen

Seen 14 of the 14 products

Relatieringen, ringen die door geliefden aan elkaar worden gegeven om de liefde voor elkaar te symboliseren.

Relatieringen, ringen die door geliefden aan elkaar worden gegeven om de liefde voor elkaar te onderschrijven. Relatieringen worden meestal uitgewisseld in een relatief pril stadium van de liefde of als symbool voor een pril jubileum of samenzijn, maar ook voorafgaand aan verloven en trouwen

Geschiedenis relatieringen

De geschiedenis van relatieringen gaat ver terug, volgens sommigen zelfs tot ver in de prehistorie. De Egyptenaren begonnen met het maken van ringen, maar het was pas in de tijd van de Romeinen dat er goud en zilver werd gebruikt om relatieringen van te smeden. De ronde vorm van ringen staat voor oneindigheid; het sieraad heeft geen begin en geen eindpunt. De intentie achter het schenken van relatiesieraden is je leven met elkaar delen. 

Inscripties voor relatieringen

De juiste ring gevonden? Je kunt ervoor kiezen een inscriptie te laten plaatsen. Een naam, een datum, of wat jullie wens ook is. 'De dag dat het begon' is populair maar er zijn tal van andere creatieve opties waaruit je kunt kiezen. Hebben jullie bijvoorbeeld al eens gedacht aan:

  • een zin uit jullie favoriete liefdes liedje
  • een bijzonder symbool (hartje, sterretje of sleutel)
  • de naam of voorletter(s) van jullie kind(eren)
  • elkaars bijnaam
  • de plaats waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben
  • betekenisvolle coördinaten
  • ..en meer, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Handgemaakt relatieringen

Alle relatieringen uit de webwinkel, met uitzondering van de relatiering NAAM, worden met de hand vervaardigd door Meester Goudsmid Margriet. Jarenlange ervaring en vakmanschap maken dat je zeker kunt zijn van een met met de grootste zorg vervaardigd sieraad. U kunt er zeker van zijn dat uw ring met zorg wordt vervaardigd. 

De PAREL: "het Symbool van de liefde" 

Gouden damesring PAREL is een stijlvol vormgegeven geelgouden relatiering uitgevoerd met een subtiel glanzende zoetwaterparel. De ring is, net als de andere relatiesieraden uit de webwinkel, te bestellen in alle ringmaten en van een hoogwaardige kwaliteit. De ring werd enig jaren terug speciaal ontworpen voor de televisie uitzending van RTV Noord "Damop". Tijdens de opnamen voor het programma smeedde Margriet samen met presentator Wiebe deze relatiering uitgevoerd in zilver. 

Collectie Zilveren vriendschapsringen

De collectie vriendschapsringen uit de webwinkel is samengesteld en geselecteerd door Goudsmid Margriet. Kwaliteit en uniciteit staan voorop en ook de prijs ervan zal je aangenaam verrassen! Bijzondere sieraden die makkelijk en snel te bestellen zijn, gewoon vanuit huis. Met de multisizer ringmaat, gratis thuisgestuurd binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling, ben je altijd verzekerd van de juiste ringmaat. De bestelde sieraden worden gratis en veilig thuisgestuurd, de levertijd is 1 tot 2 weken. Vragen of speciale wensen? Informeer gerust!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »