COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Vriendschapsringen

Seen 4 of the 4 products

Vriendschapsringen om vriendschap te vieren! ✔ Zorgvuldig geselecteerd ✔ 2000+ tevreden klanten gingen u voor ✔ | Margrietjewels.com

Veel mensen hebben op jongere leeftijd vriendschapsringen gedragen. Met name tijdens de basis- en middelbare schoolperiode zijn deze sieraden erg populair. Met vriendschapsringen wordt een vriendschap symbolisch onderstreept en wordt deze vriendschap met trots aan anderen getoond. Meisjes dragen vaker vriendschapsringen dan jongens.

Door de jaren heen zijn ook steeds meer volwassenen vriendschapsringen gaan dragen. In tegenstelling tot de vriendschapsringen uit 'de jeugd' waar het dragen van (bijna) identieke sieraden erg belangrijk werd gevonden, wordt op oudere leeftijd juist gekozen voor kwaliteitssieraden met een volwassen uiterlijk. Professionele juwelen van echt goud, zilver of roodgoud die niet identiek, maar wel erg betekenisvol zijn. Goudsmid Margriet selecteerde met zorg een mooie collectie vriendschapsringen. Bekijk ze hieronder en informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten; laat je aangenaam verrassen!

Vriendschapsringen collectie PUUR

Een vriendschapsring van goud is misschien wel te beschouwen als het ultieme vriendschapsgebaar. Zo’n gouden ring geeft een subtiele, maar luxe afwerking van je outfit. Voordeel van goud is onder meer dat het zich fantastisch laat combineren en bovendien zijn gouden sieraden tijdloos mooi. Zowel bij formele als bij zomerse en kleurrijke outfits zijn gouden sieraden een verfijnd detail. Hoewel (nog) niet alle vriendschapsringen in goud te bestellen zijn, zijn die uit de collectie PUUR dat wel (wit, geel en roodgoud), bekijk de collectie hieronder!

Zilveren vriendschapsringen

Draag je liever zilver? Eenvoudig, stoer maar toch chique. Net als goud is zilver eenvoudig te dragen bij verschillende stijlen kleding. Bij Margrietjewels.com kunnen alle sieraden uit de webwinkel worden aangepast naar jouw, of naar jullie wensen. Met de optie de gekozen sieraden te laten bewerken in haar atelier, maakt Goudsmid Margriet het onverwachte mogelijk. Voeg een vingerafdruk, gravure, inscriptie of bijzondere edelsteen toe aan het sieraad van jullie keuze. Het is pas perfect, als het sieraad al jullie verwachtingen overtreft.

Ringen laten graveren

Alle prijzen van de onderstaande ringen zijn inclusief het eventuele graveren. Neem bijvoorbeeld de vriendschapsring naam-1, een ring waarin de gravure wordt uitgezaagd. Een zeer bijzonder effect en opvallend effect. Geef in het bestelproces in het opmerkingenveld aan welke tekst op de ring gegraveerd mag worden en controleer goed op de correcte spelling en (eventuele) hoofdletters. De bewerking van de gekozen ringen, het personaliseren van de stukken, vindt plaats in het atelier van Meester Goudsmid Margriet. Het eindresultaat? Speciaal, anders dan anders, net als jullie unieke vriendschap. 

Onderhoud van de ringen

Het op een juiste manier onderhouden van relatieringen zorgt voor behoud en een langere levensduur. Dat het onderhouden van sieraden eenvoudig is, zie je hier. Sieraden reinigen met chemische middelen wordt afgeraden. Dit, om te voorkomen dat de vaak agressieve schoonmaakproducten de kleur van de stukken op negatieve wijze beïnvloeden. Het dragen van sieraden tijdens fysieke werkzaamheden wordt uit veiligheidsoverwegingen, maar ook om het risico op diepe krassen te beperken afgeraden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »