COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Inktloos Vingerafdruk Systeem (IVS)

Seen 2 of the 2 products

Vingerafdruk op sieraden maken? ✔ Dat kan bij Margrietjewels.com! ✔ Handgemaakt door Goudsmid Margriet ✔ Eenvoudig met het Inktloos Vingerafdruk Systeem (IVS) |

Het Inktloos Vingerafdruk Systeem is ideaal voor het maken van vingerafdrukken die verwerkt kunnen worden in sieraden. Men heeft na het afdrukken namelijk geen inkt op de vinger of voet. Het Inktloos Vingerafdruk Systeem is heel eenvoudig in gebruik. Bovendien kan de afdruk oneindig (mits droog bewaard) gebruikt worden om de vingerafdruk te laten laseren in een sieraad van Margrietjewels.com.

Bij Margrietjewels.com is het mogelijk om een vingerafdruk van uw geliefde te vereeuwigen in een prachtig sieraad. Dit wordt op een zeer deskundige manier gedaan. Meester Goudsmid Margriet kiest alleen voor het allerbeste. De prijs en kwaliteit verhouding moet immers goed zijn! Goudsmid Margriet heeft al 10 jaar ervaring met dergelijke sieraden, waaronder vingerafdruksieraden. Hier ontdek je meer over het Inktloos Vingerafdruk Systeem.

Inktloos Vingerafdruk Systeem varianten

Inktloos Vingerafdruk Systeem 1 -SET 4 stuks kaartje + applicator Het systeem bevat een Applicator Card (Een voorbehandeld kaartje) met een applicator doekje. Dit doekje zit in een plat pakje, dat na opening een oppervlak bevat met een Activator-oplossing. De Activator Card biedt voldoende oplossing voor circa 20 vingerafdrukken, vóórdat het uitdroogt (indien goed afgesloten). Een zeer gedetailleerde afdruk wordt met dit Inktloos Vingerafdruk Systeem gerealiseerd. Het kaartje met de genomen vingerafdruk(ken) is onbeperkt houdbaar mits het donker, droog en koel bewaard word.

Inktloos Vingerafdruk Systeem 3 - SET applicator doosje + 50 stickers. Een hersluitbaar rond doosje, gevuld met geïmpregneerd kussentje en 50 stickers. Geschikt voor het afdrukken van ongeveer 250 vingerprints.  Het Inktloos Vingerafdruk Systeem 3 combineert een geprepareerde sticker met een applicator doosje. Een zeer gedetailleerde afdruk wordt hiermee gerealiseerd. Het doosje is behandeld met niet-giftige vloeistof, dus het is veilig om te gebruiken. De stickers met de genomen vingerafdruk(ken) zijn onbeperkt houdbaar mits het donker, droog en koel bewaard word.

Inktloos Vingerafdruk Systeem 3.1 - AANVULSET Stickers. LET OP! De stickers kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met het doosje Inktloos Vingerafdruk Systeem 3. Het Inktloos Vingerafdruk Systeem 3.1 combineert een geprepareerde sticker die, in combinatie met een applicator doosje, gebruikt kan worden. De stickers met de genomen vingerafdruk(ken) zijn onbeperkt houdbaar mits het donker, droog en koel bewaard word.

Het Inktloos Vingerafdruk Systeem wordt uiteraard geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Houdbaarheid van kaartjes en stickers...

Het kaartje en de stickers met de genomen vingerafdruk(ken) zijn onbeperkt houdbaar mits het donker, droog en koel bewaard word. Goudsmid Margriet raad u aan om het kaartje of de sticker te bewaren in een droge enveloppe en deze op een plek te leggen waar het vooral droog is.

Dus als u de vingerafdruk genomen heeft kunt u als u eraan toe bent aan de hand van het kaartje of de sticker een sieraad laten maken bij Margriet Jewels of Goudsmid Margriet.

Welke sieraden zijn geschikt voor vingerafdrukken?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden waar jij jouw vingerafdruk voor kan gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geboorte sieraden, trouwsieraden en herdenking sieraden. Met Inktloos Vingerafdruk Systeem wordt het kinderspel om je eigen persoonlijke vingerafdruk te maken om vervolgens het sieraad te laten vervaardigen door Meester Goudsmid Margriet.

Geboortesieraden met vinger, hand of voetafdruk

Nieuw leven vastleggen, omdat je trots bent! Als er een kindje is geboren, dan is het natuurlijk heel speciaal om de kersverse moeder of oma een sieraad te geven met de vinger, hand of voetafdruk van de baby erin. Hoe speciaal is het om de dierbare dagelijks bij je te dragen? Op dit moment heeft Margrietjewels.com geen sieraden in de winkel te koop in deze groep. Goudsmid Margriet werkt dagelijks in haar atelier aan bijzondere opdrachten, maar ook nieuwe ontwerpen voor in de webwinkel. Houdt dus deze site in de gaten of volg MargrietJewels op Instagram om up to date te blijven! Kunt u niet wachten? Neem dan hier contact op met Goudsmid Margriet om een speciaal geboorte sieraad te laten ontwerpen en vervaardigen met behulp van het Inktloos Vingerafdruk Systeem!

Vriendschaps-, verlovings- of trouwsieraden met vingerafdruk

De liefde vastleggen, omdat je van iemand houdt! Een aandenken om jouw geliefde altijd bij je te dragen. Dat kan met de vingerafdruk sieraden, waarvan de vingerafdruk gemaakt worden met het Inktloos Vingerafdruk Systeem. Denk bijvoorbeeld aan elkaars persoonlijke afdruk op een vriendschapsring, verlovingsring, of een trouwring. Vele koppels hebben elkaars persoonlijke afdruk al op de trouwringen laten vervaardigen met het Inktloos Vingerafdruk Systeem in het atelier van Goudsmid Margriet. Zo hebben wij een prachtig voorbeeld van gouden trouwringen met een persoonlijke afdruk.

Sinds kort kun je tevens trouwringen met vingerafdruk online bestellen bij Margrietjewels.com. Uniek vervaardigde trouwringen door meester Goudmidmargriet.com met de eigen afdruk voor een betaalbare prijs. Dat kan met dankzij het Inktloos Vingerafdruk Systeem.

Herdenkingssieraden, assieraden of herinneringssieraden

Een dierbare herinneren, omdat je deze mist? De persoonlijke afdruk van een overleden dierbare dragen in een ambachtelijk vervaardigde ring, hanger of ashanger is een prachtige manier van herdenken. Wanneer een dierbare overlijdt, laat dit vaak een enorme leegte achter. Bovendien zijn de herinneringen volop in uw gedachten aanwezig. Sommige herinneringen kun je tastbaar maken door bijvoorbeeld een dierbare of een belangrijke gebeurtenis te symboliseren in een sieraad. 

Als uw dierbare overleden is, worden er vaak vingerafdrukken gemaakt van de overledene. Vraag hiernaar bij uw uitvaartbegeleider. Uitvaartbegeleiders doen tegenwoordig standaard vingerafdrukken zetten van de dierbare. Is dit niet het geval? Dan kunt u dit ook zelf doen met behulp van het Inktloos Vingerafdruk Systeem.

Speciale samenwerking voor de Uitvaartondernemers!

Speciaal voor de uitvaartondernemers kan Margrietjewels.com een samenwerking aangaan. Heeft u hier belang bij? U kunt Goudsmid Margriet mailen voor meer informatie.

Maak een scherpe afdruk met het Inktloos Vingerafdruk Systeem (IVS 1- 3 of 3.1). Deze is in het onderstaande assortiment beschikbaar.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »