COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Trouwringen

Prachtige trouwringen online ✔ Gemaakt in eigen goudsmederij ✔ Door onze klanten beoordeeld met een 8.7 Uitgebreid aanbod | Margrietjewels.com

Trouwringen zijn tastbare voorwerpen die staan voor de liefde die twee personen voor elkaar hebben en de belofte die daarbij hoort. Een symbool, zonder begin en zonder eind, dat staat voor eeuwigheid en trouw. Wanneer een trouwsieraad bijzonder iets mag zijn, zijn de collecties van Margriet Jewels precies wat je zoekt. Verrassend betaalbaar en aan te passen naar jouw, of jullie persoonlijke wensen. 

Designs en klassieke ringen

Het uitwisselen van trouwsieraden is een belangrijke gebeurtenis en de gekozen sieraden moeten passen bij beide personen. Het gevoel moet goed zijn. En of je nu kiest voor traditioneel of modern, er zijn veel mogelijkheden tot variëren. Zo kan er een keuze worden gemaakt uit verschillende edelmetalen en kunnen edelstenen, vingerafdrukken, of een een bijzondere gravering worden toegevoegd. Met name het gebruik van vingerafdrukken op elkaars ring is een trend die de laatste jaren steeds populairder is geworden. En waar sommige stellen kiezen voor identieke ringen, kiezen anderen juist voor verschillende trouwsieraden en,.. waarom ook niet? 

Online trouwringen

Bijzondere trouwringen kopen kan snel en eenvoudig online, al is dat nog niet altijd vanzelfsprekend. Met de multisizer ringmaat (gratis thuisgestuurd na het plaatsten van je voorlopige order) ben je echter altijd verzekerd van een passend sieraad. Een sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designersieraden uit de Margriet Jewels webwinkel zijn, tenzij anders aangegeven, ontworpen en vervaardigd in het atelier van meester Goudsmid Margriet. Elk Margriet Jewels sieraad kan door Goudsmid Margriet aangepast worden naar jouw of jullie persoonlijke wensen. Denk je aan een uitvoering in een ander edelmetaal of misschien aan de toepassing van edelstenen? Neem contact op met Margriet om de mogelijkheden te bespreken.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »