Wij versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd
Over ons

Over ons

Margriet Jewels is een jong familiebedrijf sinds 2016. De grondlegger en tevens het gezicht van deze webwinkel is Margriet Burger-Schouten. In het atelier van Goudsmid Margriet sinds 2008 word met uiterste zorg aan uw bestelling gewerkt. Er is altijd een persoonlijk contact. Veelal door Margriet zelf of door haar zoon Bram.

Anders dan andere sieraden webwinkels

Margriet Jewels is een webwinkel anders dan de anderen sieraden webwinkels. Bij Margriet Jewels kunt u uw sieraden zelf samenstellen. Bij Margriet Jewels is er altijd persoonlijk contact. Bij Margriet Jewels worden de sieraden in het atelier van Goudsmid Margriet vervaardigd. Bij Margriet Jewels staat service hoog in het vaandel. Bij Margriet Jewels zijn alle sieraden van Massief edelmetaal. Bij Margriet Jewels zijn of worden de sieraden nooit verguld. Bij Margriet Jewels worden alle sieraden gekeurd bij Edelmetaal Waarborg Joure en voorzien van een gehalteteken en het meesterteken van Goudsmid Margriet.

Over Goudsmid Margriet - Maker van persoonlijke sieraden en juwelen met een verhaal.

"Als gediplomeerd goudsmid werk ik in mijn atelier in opdracht aan het vervaardigen van platina, gouden en zilveren sieraden en juwelen met edelstenen. Het is mogelijk door mij je bestaande sieraden te laten vermaken of herstellen. Ik kan oude sieraden omsmelten tot een nieuw ontwerp of een geheel nieuw sieraad voor je ontwerpen en maken. 

Margriet is de ontwerper en maker binnen Margriet Jewels van de collecties Gràdh en Reijn.

"Door de webwinkel is het bereik nòg groter, zelfs in het buitenland weten de klanten mij nu te vinden. Elke bestelling word persoonlijk beantwoord en vervaardigd. De sieraden kunnen zelf worden samengesteld en als de klant er niet uitkomt, help ik ze. Net zoals in het atelier voer in de klant mee in het proces... Ik ben erg dankbaar dat ik zoveel kan en mag betekenen voor mensen. Dat ik b.v doormiddel van (as)sieraden een bijdrage mag leveren aan een prachtige herinnering of de verwerking van het verlies van een dierbare. Dit ervaar ik als een eer. Netzomin als de Trouwsieraden en andere sieraden binnen mijn collectie natuurlijk! ”

Over het gezin;

Het gezin van Goudsmid Margriet is al sinds het begin van het atelier in 2008 betrokken. Vader Erno nog het meest, hij is naast zijn eigen passievolle baan, Margriet haar steun en toeverlaat. Zoon Bram is sinds 2019 werkzaam in het bedrijf. Naast zijn studie Sportkunde is hij het klankbord van Margriet geworden en beheert hij de webwinkel. Dochter Marit is ook van jongs af aan nauw betrokken bij zowel het atelier als de webwinkel.

Bram; " Naast mijn passie voor sport en mijn studie sportkunde vind ik het erg leuk om ondernemend bezig te zijn. Wat is er mooier dat ik dat thuis bij Margriet Jewels kan doen. Bij Margriet Jewels draag ik vooral bij aan het beheer, functionaliteit en marketing van Margriet Jewels. Als u een vraag heeft of u heeft advies nodig? ook bij de klantenservice kan het zijn dat je in contact komt met mij... hopelijk tot dan! "

 

Leerling Meester Goudsmid

In het atelier is ook een leerling goudsmid werkzaam. Margriet is trots op haar vak en wil niet dat dit verloren gaat. 

" Het is belangrijk dat leerling Goudsmeden een kans krijgen zich te ontwikkelen. Een goede goudsmid zijn of worden is best ingewikkeld, daar komt best veel bij kijken. Enige passie voor dit vak is ontzettend belangrijk. Zeker zoals ik het bedrijf.. We hebben het geluk dat Lennard nu bij ons is en vaak aanschuift. Hij volgt een particuliere opleiding voor Meestergoudsmid en leert bij mij in de praktijk. Heel blij met hem "

 

Een Margriet "Jewel" kenmerkt zich door originaliteit, kwaliteit en vakmanschap. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »