BLOG MargrietJewels

FAIRTRADE Trouwringen

Als éen van de eersten in Noord Nederland staat Goudsmid Margriet geregistreerd bij ‘Fairtrade Gold’. Goud is een bijzonder duurzaam materiaal dat al honderden jaren staat voor waarde en zuiverheid. Het materiaal gaat niet verloren, maar kan door zijn waardevolle eigenschappen steeds worden hergebruikt zonder enig kwaliteitsverlies. Wist je dat de vraag naar goud in Nederland voor bijna 100% kan worden gedekt door gerecycled goud te gebruiken? Het gaat hier om goud dat wordt teruggewonnen uit aangeboden “afval” uit de goudbranche, waarmee de keten al relatief duurzaam werkt.

ATELIER 10 JAAR

ATELIER 10 JAAR

Artikel in : Vakblad - Edelmetaal sept-2018
Margriet Burger is al 29 jaar goudsmid, waarvan tien jaar in haar eigen bedrijf Goudsmid Margriet. De officiële opening op 30 juni van haar nieuwe atelier in het Drentse Annen is de eerste stap op weg naar een volgend lustrum. Hoe de komende tien jaar ingevuld gaan worden weet ze nog niet, wel dat ze bruist van enthousiasme en de ideeën.

VERHUIZING

VERHUIZING

Margriet Jewels en Goudsmid Margriet van Margriet Burger hebben Noordbroek ingeruild voor Annen. Daar woonde ze met haar gezin vanaf 2003. Van 2009 tot en met eind vorig jaar had ze haar atelier aan huis. Burger en haar gezin (man en 2 kinderen) zochten een nieuw pand, omdat ze de mensen in haar atelier een betere beleving wil geven. Ook wil zekunnen groeien en beter bereikbaar zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »