Wij versturen vanaf €75,00 Gratis - Wereldwijd
Beleef het Sieraad de dag om bij Goudsmid Margriet het mooie ambacht goudsmeden te zien en beleven.
Beleef het sieraad: zaterdag 18 mei a.s. van 10.00-16.00 in Annen!
  • Nederlands
  • BLOG

    BLOG

    Blog van Goudsmid Margriet

    • Blog: 'Familie erfenis: een jaar van gedeelde hoogtepunten' 21 Dec

      BLOG Blog: 'Familie erfenis: een jaar van gedeelde hoogtepunten'

      In 2023 namen we een 'tussenjaar' aan, maar het werd een jaar van onverwachte groei. Bram, na zijn studie, duikt fulltime in ons bedrijf met focus op unieke opdrachten en innovatie zoals 3D printen. Lennard, onze 'bonuszoon,' bloeide op als goudsmid, en Marit gaat vanaf 2024 in de marketing ondersteunen. Erno blijft onze steunpilaar. Samen streven we naar grootsheid in eenvoud.

    • Gastblog: “Tot de maan en terug” 20 Nov

      BLOG Gastblog: “Tot de maan en terug”

      Ontdek het betoverende verhaal achter een nieuwe ring Omarming "Tot de maan en terug" - een tijdloos eerbetoon aan geliefden verloren in de watersnoodramp, nu vereeuwigd in een schitterend aandenken.

    • Eenvoud in vorm, Hanger Kracht in betekenis... 24 Aug

      BLOG Eenvoud in vorm, Hanger Kracht in betekenis...

      Een sieraad is niet zomaar een ding wat je mooi vindt en koopt, nee een sieraad kan zoveel meer zijn bij Margriet Jewels!. In dit blog vertelt Monique over haar verhaal achter de Hanger Kracht, een hanger uit de collectie Reijn van Margriet Jewels.

    • Een dag met een gouden randje 19 Nov

      BLOG Een dag met een gouden randje

      Je kent ze vast wel. Dagen waarop alles net een beetje mooier lijkt. De zon schijnt, één van de eerste herfstdagen die de prachtige kleuren in de natuur ‘en route’ volledig tot zijn recht laat komen. Het gevoel van vakantie bekruipt je, terwijl je zonder haast, koers zet naar een idyllisch dorp in Drenthe. Alleen al de route.

    • ‘Een onbetaalbare job’ 27 Apr

      BLOG ‘Een onbetaalbare job’

      Begin vorige week hoorden we dat de geldende maatregelen worden verlengd. Het is enorm, dat Coronavirus, en de impact ervan zo mogelijk nog groter. Het raakt iedereen. Vanuit het ondernemersperspectief denk ik niet dat ik me goed genoeg kan voorstellen wat het inhoudt, wanneer je gedwongen je deuren moet sluiten. Ik ben, in tegenstelling tot anderen, éen van degenen die ‘gewoon’ door kan gaan met mijn vak en dat is natuurlijk fijn.. maar voelt dubbel.

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »