Wij versturen vanaf €75,00 Gratis - Wereldwijd
Beleef het Sieraad de dag om bij Goudsmid Margriet het mooie ambacht goudsmeden te zien en beleven.
Beleef het sieraad: zaterdag 18 mei a.s. van 10.00-16.00 in Annen!
  • Nederlands
  • BELEEF HET SIERAAD

    10 / Oct / 2018

    BELEEF HET SIERAAD

    Tijdens ‘Beleef het Sieraad 2018’ op 3 november aanstaande, dé jaarlijkse open dag van de Goud- en Zilverbranche, stelt Goudsmid Margriet van 13.00 tot 17.00 uur de deuren van haar atelier open voor het publiek. Margriet is ruim 29 jaar Goudsmid, trotse eigenaar van de webwinkel ‘Margriet Jewels’ en vierde eerder dit jaar het 10 jarig jubileum van haar eigen atelier dat sinds juni 2018 gevestigd is in het Drentse Annen. Een sfeervol atelier waarin herinneringen draagbaar worden. U kunt er terecht voor unieke, betaalbare sieraden; vervaardigd naar eigen ontwerp, ambachtelijk gesmeed van nieuw of gedragen goud, uit het atelier én de handen van Meester Goudsmid Margriet.

    Sieraden met een verhaal
    Margriet heeft een bijzondere interesse voor het vervaardigen van herinneringssieraden; sieraden met een verhaal. Omdat iedereen het verlies van een dierbare op zijn of haar persoonlijke manier beleeft, zijn de sieraden van Goudsmid Margriet dat ook. Naast herinnerings-, vingerafdruk- en assieraden, heeft het atelier van Margriet meer prachtige en tijdloze collecties te bieden. Denkt u aan geboortesieraden, relatie- en trouwringen en adembenemende eigen creaties. Níet uit een catalogus of vitrine, wél uit het atelier en de creatieve handen van Margriet Burger-Schouten.

    Beleef het Sieraad
    Een dag waarop sieraden in de spotlights staan, want Goudsmid Margriet is 1 van de meer dan 200 Nederlandse deelnemers die deze dag hun winkels en ateliers openstellen voor het publiek. Alle facetten van het ambacht worden tijdens de open dag ‘Beleef Het Sieraad’ getoond. Ook kunt u terecht met vragen zoals: wat bepaalt de kwaliteit van diamant, wat is de meerwaarde van een goudsmid ten opzichte van een juwelier, hoe worden goud en zilver omgetoverd tot een sieraad? Pak deze kans om meer te weten te komen over de fascinerende wereld achter de schittering van juwelen, het ambacht van de goudsmid. Kom het zien en beleven in het atelier!

    Gedragen goud; win een ontwerpsessie in het atelier van Goudsmid Margriet!
    Dierbaar goud, helaas te vaak wordt het niet (meer) gedragen. Sieraden met een hoge emotionele waarde, te weinig gedragen of te weinig draagbáar. Juist ‘gedragen goud’ leent zich fantastisch als basis voor een persoonlijk, nieuw sieraad; draagbaar, uniek en helemaal van nu. Tijdens Beleef het Sieraad verloot Goudsmid Margriet 2gratis ontwerpsessies waarin een uniek ontwerp wordt gemaakt, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Welk gedragen goud zou jij (weer) draagbaar willen laten maken? Laat weten waarom jíj een gratis ontwerpsessie zou willen winnen!
    Kans maken? Kijk op de website (www.goudsmidmargriet.com) of de facebookpagina (@GOUDSMIDinDrenthe en @Margrietjewels) voor de voorwaarden en de actie.

    Goudsmid Margriet
    Markeweg 12
    9468 BN Annen
    telefoon: 06-54775767

    atelier (uitsluitend volgens afspraak):
    mail:        [email protected]
    website:  www.goudsmidmargriet.com

    webwinkel:
    mail:              [email protected]
    website:        www.margrietjewels.com

    Meer informatie over deze dag en deelnemende bedrijven is te vinden op www.beleefhetsieraad.nl

     

    Blog geschreven in samenwerking met SPEMM Business Support

    Laat een reactie achter

    Wat zijn je ervaringen? lees of schrijf een review hier..

    *Je email adres wordt niet getoond.

    * Verplichte velden

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »