Wij versturen vanaf €75,00 Gratis - Wereldwijd
Beleef het Sieraad de dag om bij Goudsmid Margriet het mooie ambacht goudsmeden te zien en beleven.
Beleef het sieraad: zaterdag 18 mei a.s. van 10.00-16.00 in Annen!
  • Nederlands
  • VERHUIZING

    Margriet Burger-Schouten - 04 / Oct / 2018

    VERHUIZING

    Margriet Jewels en Goudsmid Margriet van Margriet Burger hebben Noordbroek ingeruild voor Annen. Daar woonde ze met haar gezin vanaf 2003. Van 2009 tot en met eind vorig jaar had ze haar atelier aan huis. Burger en haar gezin (man en 2 kinderen) zochten een nieuw pand, omdat ze de mensen in haar atelier een betere beleving wil geven. Ook wil zekunnen groeien en beter bereikbaar zijn.

    "Ik heb nu genoeg ruimte om vrij te werken en mensen te ontvangen en ik heb nu genoeg ruimte om nog meer te investeren in machines en dergelijke", vertelt Margriet Burger.

    Bereikbaarheid atelier 

    Ze is blij met de nieuwe woning en de bereikbaarheid van haar atelier. "Annen ligt centraler. Dus beter bereikbaar. Het atelier ligt niet afgelegen (in Noordbroek was dat ver van de Hoofdstraat/red.) en privé is er genoeg te zien vanuit huis. Dat ligt aan een kleine brink en op een heel klein terpje tegenover de basisschool."

    Bouwbedrijf Iden

    Op dit moment is bouwbedrijf Iden uit Noordbroek bezig met de verbouwing. Op Facebook werd haar gevraagd waarom juist dit bouwbedrijf en geen bedrijf uit haar nieuwe woonplaats. "Daar hebben we helemaal niet naar gezocht. Onze keuze viel gelijk op Bouwbedrijf Iden. Freerk is een vertrouwd adres voor ons en in Noordbroek en omstreken. Ik doe graag zaken met integere mensen die hun vak goed verstaan. Ook heb ik een tijdje geleden voor Freerk een prachtige gouden hanger vervaardigd met een oranje diamant, dit vanwege het afscheid bij de vrijwillige brandweer. Ik gun hem deze opdracht", zegt Margriet.

    Kleine zelfstandigen

    "Hier in Annen zijn er beslist ook vertrouwde bouwbedrijven, alleen ons nog niet bekend. Uiteraard ga ik zoveel mogelijk besteden bij de ondernemers hier in het dorp Annen. Dat vind ik het minste wat je kunt doen voor de plaatselijke ondernemers. De kleine zelfstandigen onder ons hebben het al zwaar genoeg, zeker in de echte ambachtelijke tak."

    Sieraden

    Medio April stond Margriet Burger weer klaar om prachtige sieraden te maken voor haar klanten en deze af te leveren.

    Laat een reactie achter

    Wat zijn je ervaringen? lees of schrijf een review hier..

    *Je email adres wordt niet getoond.

    * Verplichte velden

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »