BLOG

Blog van Meester Goudsmid Margriet

 • ‘Nieuwsgierig’ - nr. 11 - 2019 03 Jul

  BLOG ‘Nieuwsgierig’ - nr. 11 - 2019

  Het is alsof ik een aantal van jullie hier kan horen denken; “Die nieuwe collectie waar je het laatst over had, hoe staat het ermee?” Nou,.. niet. Simpelweg níet. En niet omdat ik het niet wil, maar om de doodeenvoudige reden dat de werkzaamheden die ik mag uitvoeren in mijn atelier maar blijven binnenkomen. Vermaken, nieuw smeden, herstellen; aan aandacht geen gebrek. Langzaam maak ik voor wat betreft de nieuwe collectie zeker wel vorderingen, maar uiteraard is dat ondergeschikt aan het werken in opdracht. En die opdrachten, ik kan er maar niet over uit. Het vertrouwen dat ik geniet, de prachtige dingen die ik mag maken, het maakt een grote indruk op me.

 • ATELIER 10 JAAR - nr. 2 - 2018 04 Oct

  BLOG ATELIER 10 JAAR - nr. 2 - 2018

  Artikel in : Vakblad - Edelmetaal sept-2018
  Margriet Burger is al 29 jaar goudsmid, waarvan tien jaar in haar eigen bedrijf Goudsmid Margriet. De officiële opening op 30 juni van haar nieuwe atelier in het Drentse Annen is de eerste stap op weg naar een volgend lustrum. Hoe de komende tien jaar ingevuld gaan worden weet ze nog niet, wel dat ze bruist van enthousiasme en de ideeën.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »