Wij versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd
BLOG

BLOG

Blog van Meester Goudsmid Margriet

 • 'Reijn' 29 Apr

  BLOG 'Reijn'

  Ineens was het daar, de naam voor de nieuwe collectie. ‘Reijn'. Op een mooie vrijdagmiddag in april, de stralen van de zon verwarmen mijn atelier, hebben we een bespreking. We gaan (lees móeten!) keuzes maken. Meer van minder en  minder van meer. Authentiek. Kwaliteit. Mijn eigen stijl, zelf vind ik dat al snel te beladen klinken, moet zich vertalen naar al mijn stukken. Voor mij is het belangrijk dat mijn sieraden zich onderscheiden van anderen, ik wil niet vermeerderen maar verbeteren. Stukken van de hand van een goudsmid herken je overigens snel; de zorg en passie waarmee ze zijn gemaakt zie je meteen, ook wanneer je geen kenner bent.

 • 'Wind' 25 Jan

  BLOG 'Wind'

  Een nieuw jaar. De tijd lijkt te vliegen. Ik zelf ook, want begin januari vliegen mijn man Erno en ik voor een week naar het historierijke Edinburgh, Schotland. Ik heb er zin in, het is druk in mijn atelier in de weken voor Kerst, ik werk er hard aan de bestellingen tijdig te kunnen (laten) leveren. Geloof mij als ik zeg dat er ook dit jaar weer veel prachtige sieraden onder de Kerstboom lagen. Even weg, heerlijk, ik ben er aan toe!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »