COVID-19: Wij zijn geopend & versturen vanaf €75,00 gratis - Wereldwijd

Verlovingsringen

Seen 11 of the 11 products

Schitterende verlovingsringen online ✔ Gemaakt in eigen goudsmederij ✔ Met een 8.7 beoordeeld ✔ Groot assortiment | Margrietjewels.com

Een verlovingsring is de ring waarmee je de ander ten huwelijk vraagt, hem of haar vraagt jullie levens te delen. De periode tussen het aanzoek en het trouwen wordt de verlovingsperiode genoemd, het paar geeft aan de intentie te hebben om te gaan trouwen. Iemand ten huwelijk vragen is een bijzondere gebeurtenis in een mensenleven en daarbij hoort een speciaal sieraad. Verrassend betaalbare verlovingssieraden vind je in de webwinkel Margriet Jewels. Variëren met edelmetalen en/ of edelstenen? Dat is mogelijk, informeer gerust!

Historie verlovingsring

De historie van de verlovingsring reikt ver terug, zelfs tot in de middeleeuwen. Het dragen van sieraden met een symbolische betekenis is iets wat reeds lang wordt gedaan, al zagen de ringen van toen er uiteraard niet uit als de ringen zoals we die nu kennen. Er zijn voor wat betreft het dragen van verlovingssieraden verschillen in de culturen tussen sommige West-Europese landen. Waar in Nederland meestal beide partners verlovingsring dragen, draagt in Engeland alleen de vrouw een ring.

Verlovingsring kopen

Een fantastische verlovingsring kopen kan snel en eenvoudig online en met de multisizer ringmaat (gratis thuisgestuurd na het plaatsten van je voorlopige order) ben je altijd verzekerd van een passend sieraad. Een sieraad van Margriet Jewels staat voor kwaliteit en originaliteit. Alle designersieraden uit de Margriet Jewels webwinkel zijn, tenzij anders aangegeven, ontworpen en vervaardigd in het atelier van meester Goudsmid Margriet. Elk Margriet Jewels sieraad kan door Goudsmid Margriet aangepast worden naar jouw of jullie persoonlijke wensen. Denk je aan een uitvoering in een ander edelmetaal of misschien aan de toepassing van edelstenen? Neem dan contact op met Margriet om de mogelijkheden in kaart brengen. 

Trouwen? Kijk ook eens naar de collectie trouwringen!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »