Wij versturen vanaf €75,00 Gratis - Wereldwijd
Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Algemene voorwaarden

 • Verzenden & retourneren

 • Disclaimer

 • Privacy Policy

 • Betaalmethoden

 • FAQ

Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen genoteerd voor u met de bijpassende antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag via de mail, telefoon of persoonlijk verder.


Contact form

* Verplichte velden

Informatie

Margriet Jewels

Markeweg 12
9468 BN Annen
Netherlands Open in Googlemaps

www.margrietjewels.com
www.goudsmidmargriet.com


Veelgestelde vragen

1.1 Waarom een webwinkel als deze?

Margriet Jewels is prachtig concept en onderdeel van Goudsmid Margriet. Goudsmid Margriet ontwerpt en maakt de sieraden. De collectie GRÀDH en REIJN zijn ontworpen en worden vervaardigt op bestelling. Alle modellen worden in het atelier en uitsluitend op bestelling gesmeden door Goudsmid Margriet. De opdrachtgever blijft nauw betrokken bij het proces van vervaardigen, normaliter door middel van foto's. De vraag naar het gebruiken van eigen, gedragen goud neemt toe, steeds vaker wordt oud goud nieuw leven in geblazen. Weten wat er mogelijk is? Neem contact op met Margriet voor meer informatie.

De Collectie PLAIN is zorgvuldig samengesteld door margriet bij de beste producenten. De verhouding tussen kwaliteit en prijs zijn doorslaggevend voor Goudsmid Margriet en alleen het allerbeste is goed genoeg. Plain is een basislijn die voorziet in alle behoeften; zorgvuldig geselecteerde sieraden tegen een eerlijke prijs. De verschillende artikelen uit de Plain-collectie zijn een mooie basis of aanvulling op bestaande stukken. Zo zijn de colliers van Plain een fantastische basis voor de kwaliteitshangers uit de webwinkel.  

1.2 Maken jullie de sieraden zelf?

Bijna... In de Collectie's GRÀDH en REIJN helemaal. De sieraden worden op een ambachtelijke manier gemaakt door Goudsmid Margriet. Margriet is Meestergoudsmid en ontwerpt en maakt haar sieraden zelf. 

In de Collectie PLAIN worden de sieraden en schoonmaakmiddelen zorgvuldig geselecteerd door Margriet.

Collectie REIJN

Geïnspireerd op het dichtbij jezelf blijven..

Collectie Reijn is de tweede van de nieuwe collecties die in 2020 werden geïntroduceerd in de webwinkel. Clean en modern, geïnspireerd op het dichtbij jezelf blijven, de (her)ontdekking van je eigen persoon, de basis, puurheid en trots. We zien veel hoogglans, maar ook matte stukken, strakke vormgeving met edelstenen die eruit springen.

Alle modellen worden in het atelier en uitsluitend op bestelling gesmeden door Goudsmid Margriet. Na het plaatsten van een bestelling houden wij u op de hoogte van het proces door middel van het delen van foto's en filmpjes van uw sieraad in wording.

Steeds vaker wordt gedragen goud gebruikt als basis voor een nieuwe sieraad. Daarmee krijgt 'oud goud' nieuw leven ingeblazen en geeft het dat unieke stuk nog nét dat beetje meer. Weten wat er mogelijk is? Neem contact op met Margriet voor meer informatie en/ of het maken van een afspraak.

Neem snel en kijkje!

Collectie GRÀDH

'Liefde van mijn leven'

De collectie Gràdh is de letterlijke Schotse vertaling voor ‘liefde van mijn leven’ en de romantische invloeden die je terugziet in alle sieraden uit de lijn illustreren dat de naam uiterst treffend is. Robuust, stoer, lief en romantisch. Precies wat Schotland is voor Margriet!

Alle modellen zijn weelderige, uitbundige vormen met een hoge mate van speelsheid, maar altijd stijlvol en elegant. 

Alle modellen worden in het atelier en uitsluitend op bestelling gesmeden door Goudsmid Margriet. De opdrachtgever blijft nauw betrokken bij het proces van vervaardigen, normaliter door middel van foto's. De vraag naar het gebruiken van eigen, gedragen goud neemt toe, steeds vaker wordt oud goud nieuw leven in geblazen. Weten wat er mogelijk is? Neem contact op met Margriet voor meer informatie.

Collectie PLAIN is in balans!

De verhouding tussen kwaliteit en prijs zijn doorslaggevend voor Goudsmid Margriet en alleen het allerbeste is goed genoeg. Plain is een basislijn die voorziet in alle behoeften; zorgvuldig geselecteerde sieraden tegen een eerlijke prijs. De verschillende artikelen uit de Plain-collectie zijn een mooie basis of aanvulling op bestaande stukken. Zo zijn de colliers van Plain een fantastische basis voor de kwaliteitshangers uit de webwinkel.  

1.3 Wat is het verschil tussen een juwelier en Goudsmid?

Een juwelier wordt nogal eens verward met een goudsmid. Het beroep van juwelier en goudsmid is in ons land niet wettelijk beschermd. Daardoor vinden mensen de grens tussen een juwelier en een speciaal opgeleide goudsmid moeilijk te trekken. Vooral de wat oudere mensen vinden het verwarrend. Vroeger gingen ze immers naar de juwelier.

Een juwelier heeft in deze tijd vaak alleen een opleiding gevolgd waarmee de waarde van gouden en zilveren sieraden vastgesteld kan worden. Een goudsmid is een vakman, ambachtsman en is opgeleid om sieraden te repareren, te ontwerpen, te vervaardigen en uiteraard op waarde te schatten.  

De Juwelier verkoopt in de regel fabricaat sieraden. De Goudsmid bijna niet. De Goudsmid kan wel werken met half fabricaten.

2.1 Wat is een Erkend Ambachtelijke onderneming?

Margriet Jewels, onderdeel van Goudsmid Margriet, is een gecertificeerde Erkend Ambachtelijke Onderneming. Onderscheiden is in elke markt van groot belang. Dat geldt zeker voor ambachtelijke ondernemingen.

Ondernemingen die werken met het keurmerk Erkend Ambachtelijke Onderneming zijn:

 • bewezen vakbekwaam
 • objectief getoetst door een onafhankelijke auditor
 • kwalitatieve keuze voor de consument/opdrachtgever


Kortom, met het keurmerk Erkend Ambachtelijke Onderneming kiest u voor de kwaliteit van ambachtelijk vakmanschap en professioneel ondernemen. 

Het keurmerk geeft u de zekerheid zaken te doen met een objectief getoetst bedrijf, waarbij de kwaliteit volgens onafhankelijk vastgestelde normen is gewaarborgd. Bovendien zijn goud- en zilversmeden en straatmakers met het keurmerk aangesloten bij de geschillenregeling en investeren zij in veilig en gezond werken.

Een onafhankelijke Ambachtskamer beoordeelt de bedrijven.  
 

2.2 Wat is de Federatie GOUD | ZILVER ?

Margriet Jewels, onderdeel van Goudsmid Margriet, is aangesloten bij de Federatie GOUD | ZILVER

Is jouw juwelier, goud-/zilversmid, uurwerktechneut of taxateur aangesloten bij de Federatie Goud en Zilver (FGZ)? Dan ben je bij een betrouwbaar adres.

 • vakbekwame ondernemers  

 • kwaliteit en service

 • betrouwbaar advies  

 • ontwerp op maat  

 • reparatie en onderhoud van klokken en horloges

 • taxaties van juweliersartikelen van na 1952

 • onafhankelijke geschillencommissie


De Federatie Goud en Zilver, opgericht in 1933, is de branchevereniging voor ondernemers in de Nederlandse goud-, zilver-, uurwerken- en edelstenenbranche. De FGZ maakt zich sterk voor diverse zaken waaronder het promoten van de hele sieradenbranche. De aangesloten leden zijn vakkundig opgeleid, geven advies waar je wat mee kunt en zijn servicegericht. Koop je bij een FGZ-lid, dan weet je het zeker. Dan zit je goed.

De FGZ vindt het belangrijk dat de consument beschermd wordt en staat voor een eerlijke en betrouwbare markt. Bij onze leden krijg je waar voor je geld: kwaliteitssieraden die voldoen aan de gestelde eisen.

Aangesloten bij FGZ? Dan weet je het zeker.

2.3 Zijn jullie aangesloten bij een keurmerk?

Ja, De originele webstore van Margriet Jewels is aangesloten bij Webshop Trustmark - veilig en betrouwbaar winkelen op internet - het grootste keurmerk van Nederland en Europa. 

Indien u winkelt bij een aangesloten webwinkel weet u als consument dat:

 • U veilig kunt betalen
 • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
 • Uw privacy gewaarborgd is
 • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
 • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd
 • U een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft 

Met andere woorden, dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.

 

3.1 Zijn alle sieraden voorzien van een Meesterteken en Gehalteteken?

Jazeker!  Dit ligt wel aan het gewicht. Bij zilver geldt dit voor sieraden vanaf 8 gram. Bij goud geldt dit voor sieraden vanaf 1 gram. Bij platina sieraden geldt dit vanaf 0,5 gram. Elke juwelier/goudsmid in Nederland is verplicht de waarborgwet na te leven. Lees hier voor meer info.

Wet van 24 december 1997, houdende regels omtrent de waarborg van platina, gouden en zilveren werken (Waarborgwet 1986)

4.1 Ik wil mijn sieraad laten graveren, wat zijn de mogelijkheden?

Als u een sieraad besteld bij Margriet Jewels is het (bijna) altijd mogelijk deze te laten graveren. De mogelijkheden zijn groot omdat door middel van laseren de gravure wordt aangebracht. Denk hierbij aan; 'eigen handschrift' geschreven naam en datum in trouwringen, initialen in de achterkant van een hanger etc. De sieraden worden hierdoor nog persoonlijker.  

Bij het bestellen van uw sieraad is in het eindscherm een ruimte zichtbaar waarin opmerkingen kunnen worden achtergelaten. U kunt daar aangeven of u eventueel een gravure wilt. Bij elke bestelling is er persoonlijk contact.

4.2 Hoe neem ik mijn ringmaat op?

U kunt gratis een Multisizer thuisgestuurd krijgen voor het nauwkeurig opmeten van de ringmaat van uw vinger. Margriet Jewels werkt met de Multisizer omdat haar ervaringen hier goed mee zijn. Om zeker te zijn van een correcte ringmaat kunt u de ringmaat op laten meten door een goudsmid of een juwelier, of u maakt gebruik van dit gemakkelijke instrument. 

U ontvangt samen met de Multisizer een duidelijke omschrijving over hoe u de Multisizer moet gebruiken. 
De Multisizer ontvangt u binnen 48 uur. Na gebruik van de Multisizer weet u uw ringmaat en kun u verder met het bestellen van uw ring op de orginele webstore van Margriet Jewels!

Voor vragen over het gebruik van de Multisizer kun je contact met ons opnemen.

Bestel hier je gratis Multisizer! 

5.1 Hoe word mijn bestelling Verpakt & Verzonden

VERPAKKING & VERZENDING

Alle sieraad bestellingen boven de 75,00 euro worden stevig vastgezet in een prachtig luxe juwelendoosje en daarna verpakt als luxe cadeauverpakking. (zie foto) U kunt deze verpakking rechtstreeks aan uw geliefde persoon schenken. Deze bestellingen worden altijd verzekerd verzonden met het bedrijf Mikropakket.nl 

Margriet laat u weten wanneer uw pakketje opgehaald is d.m.v. een persoonlijke mail. U kunt er dan van uitgaan dat uw pakketje de volgende dag bij u word afgeleverd. Er word wel van u verwacht dat u thuis bent.

Doormiddel van het TRACK&TRACE nummer kunt u uw bestelling volgen en eventueel contact opnemen met Mikropakket.

Alle sieraden onder de 75,00 euro wordt verpakt in een stevig brievenbus doosje. Zodat U deze in uw brievenbus kan ontvangen.

5.2 Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Margriet Jewels heeft geen producten op voorraad. Op al onze producten in de Collectie PLAIN is een levertijd van 5-15 werkdagen van toepassing. In de Collectie's GRÀDH en REIJN is de levertijd in overleg. 

5.3 Kan ik het sieraad terugsturen?

Jazeker kan dat! Behalve gepersonaliseerde sieraden. b.v de assieraden en sieraden met vingerafdruk. Margriet Jewels vergoedt alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Goudsmid Margriet gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

5.4 Is het wel veilig als mijn sieraden worden opgestuurd?

Jazeker! Wij versturen alle sieraden boven de € 100,00 met Micropakket. Micropakket zal uw sieraden aangetekend en met grote zorg aan u bezorgen. Sieraden onder de € 100,00 worden met Post NL verstuurd. U krijgt uw sieraad uiteraard beschermd verpakt thuisgestuurd!

 

5.5 Betaal ik ook verzendkosten?

Ja, bij Margriet Jewels betaal je verzendkosten voor sieraden of producten met een waarde van onder de 75 euro de verzendkosten bedragen 12 euro. Wij bepalen aan de hand van de bestelling, hoe het sieraad verzonden wordt. Of via Post NL of via Mikropakket.

6.1 Hoe onderhoud ik mijn sieraden?

Sieraden zullen hun schoonheid behouden en als ze goed worden onderhouden. Na verloop van tijd verliezen sieraden hun glans, krijgen ze krassen, buigen ze, krijgen ze deuken of slijten ze. Met routinecontroles en opknapbeurten kan ernstige schade of verlies voorkomen worden. Hierbij is het van belang dat u consequent een onderhoudsmoment plant. 

We hebben een lijst samengesteld met onderhoudstips zodat u sieraden een leven lang meegaan.

Hoe maak je sieraden schoon? Veel mensen realiseren zich niet dat huishoudelijke schoonmaakmiddelen, make-up, haar-verzorging producten, en allerlei andere huishoudelijke chemicaliën sieraden en metalen kunnen beschadigen. Natuurlijk is voorkomen beter dan repareren. Maak dus regelmatig uw sieraden schoon. Vooral sieraden met stenen worden snel vies. Er zijn veel verschillende producten op de markt voor het reinigen van uw sieraden. Laat U goed informeren! Het veiligste schoonmaken is uw sieraden met een sopje van een beetje warm water en afwasmiddel en met een zachte borstel. LET OP: Parels hebben een specialen behandeling nodig!

Algemene schoonmaakregels sieraden: Als het sieraad gelijmde stenen bevat, dompel het dan niet onder in warm water. Dit kan de lijm aantasten die de stenen op zijn plaats houdt. Gebruik in plaats van warm water een vochtige doek.Worden de stenen op zijn plaats gehouden door metalen setting? Dan kunt u gerust het sieraad onderdompelen in (warm) water. Let er wel op dat plotselinge temperatuurverschillen alsnog scheuren kunnen veroorzaken in stenen. Als het sieraad geen stenen bevat kunt u het gerust in water onderdompelen. Heet water is ook mogelijk. U kunt uw sieraden eenvoudig thuis zelf reinigen en poetsen. U kunt het ook bij een juwelier/goudsmid laten doen met waarschijnlijk een nog beter resultaat. Daarbij hoef je je ook geen zorgen te maken over de juiste schoonmaaktechnieken.

6.2 Hoe maak ik zilveren sieraden schoon?

Hoe maak je zilveren sieraden schoon? Zilveren sieraden hebben meer schoonmaak nodig dan gouden sieraden, omdat ze dof worden (ook wel zwart). Afhankelijk van hoe vies de sieraden zijn, zijn er tal van mogelijkheden om zilveren sieraden schoon te maken. De gemakkelijkste manier om schoon te maken is met een licht vochtige zachte doek met een klein beetje water en zeep poetsen. Poets het vervoglens na met een droge doek. Er zijn ook hele handige zilverdoeken in de handel, deze zijn ideaal.

Bekijk hier uw Zilverdoek!

 

6.3 Hoe maak ik gouden sieraden schoon?

Hoe maak je gouden sieraden schoon? Goud kan worden schoongemaakt, net als zilver. Alhoewel het minder snel vies of vet wordt dan zilver kan het nog steeds gebeuren dat goud er na verloop van tijd minder mooi uit ziet. Gebruik een vochtige doek of een zachte tandenborstel, met een klein beetje water en wat afwasmiddel. Ideaal is een ultrasoon, dit is een apparaatje dat werkt op batterijen of op stroom. De apparaat vult u met heet water en wat afwasmiddel en eventueel ammonia. LET OP alleen geschikt voor sieraden met diamant, moissanite en cubic zirconia. Advies is om uw sieraden hier iedere maand in schoon te maken.

Bestel hier uw ultrasoon!

6.4 Wat is ultrasoon reinigen?

Ultrasoon reinigen is een zeer effectieve reinigingstechniek. Het reinigingseffect in een ultrasoon bad ontstaat doordat (voor de mens niet waarneembare) geluidsgolven door het water met de reinigingsvloeistof worden gestuurd. Hierdoor ontstaan tienduizenden luchtbelletjes die door de geluidsgolven in elkaar klappen. Deze implosies hebben een veelvoud aan kleine stromingen door de reinigingsvloeistof tot gevolg. Deze stromingen functioneren als een borstel en weken het vuil los van het voorwerp. Met als gevolg: het ultrasoon reinigen van de voorwerpen die zich in de reiniger bevinden. Dit zonder te krassen of te schuren en tot op plaatsen waar je met de hand niet bij kunt. 

Bestel hier uw ultrasoon!

 

7.1 Welke edelstenen kan ik in mijn sieraad bestellen?

U kunt in principe alle Edelstenen in uw sieraad laten zetten. Voorbeelden in de winkel zijn o.a: Robijn - Saffier - Smaragd - lab grown Diamant - Diamant  - Citrien - Granaat - Padparadscha - Tourmalijn - Mosagaat - Carneool - Aquamarijn - Bloedkoraal - Opaal en Malachiet.

7.2 Welke soorten parels kan ik kiezen in mijn sieraad?

Margriet Jewels gebruikt zoetwaterparels in haar sieraden. U kunt een keuze maken uit de volgende kleuren:
wit - grijs - roze en zwart. 

 

7.3 Wat is het verschil tussen een diamant en een cubic zirkonia?

Zirkonia is zeer populair als imitatiediamant, echter de eigenschappen verschillen behoorlijk! Een diamant is het hardste materiaal wat er op de aarde bestaat. Dus als u voor een diamant kiest, kiest u voor een edelsteen die geen slijtage kent en optimaal glittert.

 

7.4 Hoe onderhoud ik mijn parels?

Het organische materiaal dat de verschillende laagjes parelmoer bij elkaar houdt kan uitdrogen, daarom is elke vorm van warmte voor langere tijd funest voor de glans en kleur van de parel.

Ook wordt het aangetast door zuren in allerlei chemicaliën, zoals huishoudelijke zepen, schoonmaakmidellen, cosmetica en transpiratie- en huidzuren. Het lichaam produceert transpiratie, zelfs als de huid droog is, en dit bevat een paar lichte zuren die langzaam het parelmoer aantasten.

Met parels zwemmen in een zwembad moet vermeden worden, evenals langdurig zonnebaden. Pareljuwelen moeten als laatste worden omgedaan, na baden, gebruik van hairspray en cosmetica. 

Colliers moeten minstens een paar keer per jaar gedragen worden. Als een collier gedragen is kan het met een vochtige doek worden afgedaan voordat het wordt opgeborgen. Schoonvegen met alcohol verwijdert vet en vuil. Als parels regelmatig gedragen worden is het raadzaam ze een of twee keer per jaar schoon te maken door ze voor een 20 minuten in handwarm water met zachte zeep te weken. Daarna moeten ze minimaal 24 uur drogen. Het wordt aangeraden een collier eens per jaar te laten schoonmaken en nakijken door de juwelier of goudsmid. Bij zeer regelmatig dragen is het voor de veiligheid aan te bevelen een collier elk jaar opnieuw te laten knopen.

Parels mogen nooit samen met andere juwelen worden opgeborgen ! Alhoewel parels mechanisch sterk en taai zijn, ze kunnen gemakkelijk krassen !!

De volgende regels gelden : 

• niet in de afwas, bad of douche

• niet dragen bij transpirerende arbeid of inspanning

• niet in aanraking laten komen met cosmetica, parfum of haarspray

• vanwege het zachte oppervlak niet in aanraking laten komen met andere juwelen

• na het dragen schoonmaken met een zachte doek

• één maal per jaar laten nakijken en opnieuw knopen

• regelmatig dragen voorkomt uitdrogen

7.5 Hoe merk je het verschil tussen een echte parel en een imitatieparel? 

Je kan het voelen, echte zoetwaterparels voelen eerst koud aan en passen zich aan jouw lichaamswarmte aan. Een imitatieparel blijft steeds op kamertemperatuur en is in verhouding ook lichter van gewicht. Wanneer je een echte parel tegen je tanden wrijft ervaar je een zandkorrelig effect omdat je kalk tegen kalk wrijft. Een imitatieparel daarentegen voelt erg zacht aan. Echte parels hebben een perfect zuivere boorrand terwijl die bij imitatieparels iets afgerond is alsof deze een beetje wegsmolt tijdens het boren.

8.1 Online shoppen van As-ringen of haar-sieraden?

As en/of Haar-ringen worden gemaakt door een kleine hoeveelheid as of haar van een dierbare in de ring te plaatsen. Het ontwerpen, maken en plaatsen is bij As en/of Haar-ringen een erg gevoelig proces.  De Collecties GRÀDH en REIJN zijn ontworpen en worden op bestelling vervaardigt door Goudsmid Margriet. Dat houdt met andere woorden in dat er dus geen massaproductie plaatsvindt, maar elk sieraad echt uniek is. Hierdoor krijgt u een ring die speciaal aansluiten bij uw behoeften. De (as)ringen in de Collectie PLAIN zijn zorgvuldig samengesteld door Margriet. De prijs & kwaliteit kloppen en er is een snelle levertijd. Bijna in elk sieraad kan er een ruimte worden gecreëerd door Margriet voor de as of het haar van uw dierbare. Vraag naar de mogelijkheden.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, zal Margrietjewels.com altijd contact met u opnemen om te bespreken hoe u de as of het haar wilt laten plaatsen.

8.2 Uw dierbare overledene herinneren met een vingerafdruk?

De persoonlijke vingerafdruk van uw overleden dierbare dragen op of in een ambachtelijk vervaardigde ring of hanger is een prachtige manier van herdenken. Wanneer een dierbare overlijdt, laat dit vaak een enorme leegte achter. Bovendien zijn de herinneringen volop in uw gedachten aanwezig. Sommige herinneringen kunt u tastbaar maken door bijvoorbeeld een dierbare of een belangrijke gebeurtenis te symboliseren in een sieraad. 

Als uw dierbare overleden is, worden er vaak vingerafdrukken gemaakt van de overledene. Vraag hiernaar bij uw uitvaartbegeleider. Uitvaartbegeleiders hebben dit tegenwoordig standaard. Is dit niet het geval? Dan kunt u dit ook zelf doen met behulp van het IVS-systeem.

Maak een scherpe afdruk met het Inktvrij Vingerafdruk Systeem (IVS 1- 3 of 3.1). Deze is in het onderstaande assortiment beschikbaar.

8.3 Kan ik aanwezig zijn als de as verwerkt wordt in het sieraad?

Het team van Margriet Jewels neemt persoonlijk contact met u op en bespreekt met u het proces voor het plaatsen van de as in het bestelde sieraad. (bijvoorbeeld: u komt persoonlijk langs in het atelier van Goudsmid Margriet om de as te plaatsen in het bestelde sieraad of u stuurt de as op naar Goudsmid Margriet en laat de as plaatsen door het team van Goudsmid Margriet. Er wordt altijd een foto gemaakt van het proces, dus ook van het plaatsen van as in een sieraad, indien u dat op prijs stelt kunt u deze foto's ontvangen. 

8.4 Is het as zichtbaar in mijn sieraad?

U kunt er zelf voor kiezen of u het as zichtbaar, niet zichtbaar of onzichtbaar wilt dragen. U kunt zelfs in sommige sieraden haar (laten) plaatsen. Hanger KRACHT is daar een prachtig voorbeeld van.
In bepaalde ringen is de as onzichtbaar verwerkt, maar b.v in Ring MEMORIE is de as zichtbaar. In de hangers kunt u ervoor kiezen om het zichtbaar, niet zichtbaar of half zichtbaar te verwerken. Kijk bij de diverse herinneringssieraden voor de mogelijkheden.

8.5 Kan ik mijn oude sieraden ook gebruiken voor een nieuw sieraad?

Jzeker kan dat! Heel vaak worden sieraden van overleden dierbaren omgesmolten en verwerkt in een nieuw sieraad. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden hiervoor. Neem contact op met goudsmid Margriet voor meer informatie hierover. Wilt u eerst wat inspiratie op doen? Kijk dan in haar portfolio.

9.1 Werkt Margriet Jewels ook samen met uitvaartondernemingen?

Margriet Jewels heeft samenwerkingen met onder andere crematoria en uitvaartondernemers. De samenwerking is gebasseerd op wederzijds respect, kwaliteit en integriteit. Wilt u meer informatie over een samenwerking neem dan gerust contact op met Margriet Burger! Margriet heeft een hechte samenwerking met Uitvaartcentrum Oost-Groningen. 

10.1 Verkoopt Margriet Jewels ook sieraden van andere leveranciers?

Ja, de afdeling sales van Margriet Jewels en Goudsmid Margriet selecteren zorgvuldig sieraden op basis van kwaliteit en draagbaarheid. De Collectie PLAIN is daar een mooi voorbeeld van.

Collectie PLAIN is in balans!

De verhouding tussen kwaliteit en prijs zijn doorslaggevend voor Goudsmid Margriet en alleen het allerbeste is goed genoeg. Plain is een basislijn die voorziet in alle behoeften; zorgvuldig geselecteerde sieraden en schoonmaakartikelen tegen een eerlijke prijs. De verschillende artikelen uit de Plain-collectie zijn een mooie basis of aanvulling op bestaande stukken. Zo zijn de colliers van Plain een fantastische basis voor de kwaliteitshangers uit de webwinkel.  

 

11.1 Waar kan ik mijn klacht indienen?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. We nemen klachten altijd serieus en proberen naar ieders tevredenheid een oplossing te vinden voor de klacht. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Goudsmid Margriet bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »